iPhone toestel verzekeren

De volgende keer niet meer zo’n hoge reparatiekosten wanneer je schade hebt aan jouw iPhone? Vanaf €4,99 per maand dekken wij jouw kosten bij displaybreuk, water- of vochtschade en roof.

Premie berekenen

De belangrijkste kenmerken van de MobileSOS polis:

Kies jouw model en bereken direct je premie

Kies hier welk model iPhone jij wilt verzekeren en bekijk direct wat jij per maand aan premie gaat betalen

Apple telefoon verzekeren bij MobileSOS

Ga hoge kosten uit de weg met de verzekering van MobileSOS. Met de MobileSOS polis is jouw iPhone na reparatie standaard gedekt bij waterschade, val- en stootschade en accudefecten. Kies je de MobileSOS + Polis? Dan is je telefoon ook volledig verzekerd bij roof of diefstal. Vanaf een maandelijks bedrag van €4,99 ben je verzekerd en krijg je bijvoorbeeld reparatie van een gebroken iPhone scherm volledig vergoed. Vind direct een reseller in de buurt om de verzekering af te sluiten.

iPhone 8 verzekeren

Het beeldscherm van de iPhone 8 is 4.7 inch en daarmee erg teer. Verzeker jij je iPhone 8 bij MobileSOS, dan ben je standaard verzekerd tegen accuschade, waterschade en displaybreuk. Vanaf €4,99 per maand dekken wij je kosten bij reparaties.

iPhone X verzekeren

Het nieuwste model iPhone is verkozen tot populairste toestel van het jaar 2018! De telefoon heeft een prachtig design maar is wel enorm breekbaar. Daarom is een verzekering voor de iPhone X onmisbaar. Met MobileSOS verzeker jij je iPhone X tegen hoge reparatiekosten en ben je zorgeloos verbonden.

iPhone Xs verzekeren

De iPhone Xs is een van de nieuwe toestellen van Apple en daarmee ook direct een van de meest kostbare modellen. Het OLED-display biedt de meest precieze kleurenweergave in de industrie. Dit innoverende scherm kan natuurlijk breken en daarom is het belangrijk dit toestel na reparatie direct te verzekeren. Bij MobileSOS sluit je al een smartphone verzekering af vanaf €4,99.

Ja! Ik wil een MobileSOS Polis afsluiten.

Bereken je premie