Over ons

MobileSOS is een initiatief van 2Service en Harmony. 2Service is jarenlang geautoriseerd Samsung Distributeur en toonaangevend leverancier van originele Samsung onderdelen voor wit- en bruingoed én voor mobile. Harmony is de verzekeraar achter de schermen.

Harmony wil ontzorgen

Je staat er niet echt bij stil, maar elektrische apparaten spelen een steeds belangrijkere rol in je leven. Neem je mobiele telefoon. Kun jij nog een dag zonder? Je moet er niet aan denken dat er iets met je smartphone gebeurt. Gelukkig kun je rekenen op de verzekeraar achter de schermen.

Met een toestelverzekering van Harmony hoef jij je geen zorgen meer te maken. Je toestel is compleet verzekerd. En kies je voor een verzekering met diefstaldekking?
Dan hoef je je zelfs geen zorgen te maken als je telefoon gestolen wordt. Lekker zorgeloos toch?

Wat voor schade je ook hebt, met één telefoontje lossen we het voor je op. We regelen razendsnel de reparatie of vervanging van je product, zodat je snel weer kunt genieten van je toestel. Zorgeloos. Dat is waar wij voor staan.

2Service is totaalleverancier voor de smartphone reparateur

2Service is Authorized Samsung Distributor en heeft alle 300.000 Samsung onderdelen in haar assortiment van de productgroepen witgoed, bruingoed en smartphone/tablet. Niet voor niets zijn wij dé voorkeursleverancier van 600 elektronica retailers en meer dan 700 mobile reparatiebedrijven. Het complete aanbod, onze geavanceerde webshops èn de persoonlijke aandacht maken dat onze klanten zeer tevreden zijn over onze dienstverlening.