iPhone toestel verzekeren

De volgende keer niet meer zo’n hoge reparatiekosten wanneer je schade hebt aan jouw iPhone? Vanaf €4,99 per maand dekken wij jouw kosten bij displaybreuk, water- of vochtschade en roof.

Premie berekenen

De belangrijkste kenmerken van de MobileSOS polis:

Kies jouw model en bereken direct je premie

Kies hier welk model Samsung smartphone jij wilt verzekeren en bekijk direct wat jouw maandelijkse kosten worden

Samsung telefoon verzekeren bij MobileSOS

Met de verzekering van MobileSOS voorkom je hoge reparatiekosten. Wij zijn dan ook niet voor niets de enige geschikte verzekering voor nà een reparatie. Je kunt bij ons alle Samsung smartphones verzekeren. Wij dekken zowel nieuwe als oudere modellen Samsung telefoons. Vanaf €4,99 per maand verzeker je jouw Samsung telefoon standaard tegen een gebroken scherm of andere val- of stootschade, waterschade en accudefecten. Voor 2 euro extra is je Samsung telefoon ook compleet gedekt bij diefstal.

Samsung Galaxy J6 (2018) verzekeren

Het Samsung Galaxy J6 toestel heeft een HD+ scherm van 5.6 inch. Deze is groter dan het scherm van voorganger Galaxy J5 (2017), hiervan was het beeldscherm namelijk maar 5.2 inch. Een gebroken scherm repareren bij de Samsung Galaxy J6 (2018) is duur, maar verzeker jij je toestel bij MobileSOS dan ben je compleet gedekt.

Samsung Galaxy S8 verzekeren

Het scherm van de Samsung Galaxy S8 is maar liefst 5.8 inch en daarmee is de kans groot dat het scherm na een val breekt. De reparatie van zo’n gebroken scherm voor Samsung Galaxy S8 is compleet gedekt met de MobileSOS polis. Je kunt je polis zelfs met 2 euro per maand upgraden zodat je ook volledig verzekerd bent bij diefstal.

Samsung Galaxy Note 9 verzekeren

Jouw Samsung Galaxy Note 9 verzekeren na reparatie? Dat kan! Van alle Samsung series, zijn de toestellen uit de Note-serie altijd het grootst en hebben ze het grootste scherm. Dit scherm is na een val snel gebroken. Daarom verzeker jij je smartphone met MobileSOS. Niet alleen bij displaybreuk word je dan gedekt, maar ook bij waterschade en diefstal ben je verzekerd.

Samsung Galaxy S9 verzekeren

Toestellen uit de S-klasse van Samsung zoals de Samsung Galaxy S9 zijn enorm kostbaar. Ze zijn voorzien van een strak design, een haarscherp beeld en een uitstekende camera. Daarom is het verzekeren van je Samsung Galaxy S9 een absolute must. Kosten voor de reparatie van een gebroken scherm of waterschade zijn vaak torenhoog. Met de MobileSOS Polis ben je compleet gedekt vanaf €4,99 per maand.

Ja! Ik wil een MobileSOS Polis afsluiten.

Bereken je premie