MobileSOS, dé smartphone
verzekering voor ná een reparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als je smartphone valt, is er vaak displaybreuk of schade aan de elektronica. MobileSOS is je redder in nood en dekt jou voor al deze reparaties. Je hebt dus nooit meer hoge onkosten voor reparaties.

Premie berekenen

Waarom een smartphone verzekering?

Natuurlijk kun je jouw smartphone schade laten vergoeden door je inboedel-, buitenshuis- of reisverzekering, maar deze verzekeringen vergoeden vaak een zelfbedachte dagwaarde bij schade of diefstal. Gebruik je je smartphone zakelijk? Dan wordt er vaak niets vergoed. Je smartphone verzekeren bij MobileSOS is daarom een slimme keuze omdat wij uitgaan van de werkelijke waarde van het toestel na reparatie. De voorwaarden van de MobileSOS polis zijn speciaal op smartphones gericht die onlangs gerepareerd zijn na een voorval;

Bij MobileSOS heb je de keuze je te verzekeren mèt of zonder dekking bij diefstal. De kosten voor diefstaldekking zijn standaard €2,00 bovenop de reguliere premie, ongeacht welk model je verzekerd. Is je toestel total loss? Dan vergoeden wij een refurbished toestel zonder gebruikssporen met een A-Grade, dus een toestel dat minimaal gelijkwaardig is aan het defecte toestel. Onze smartphoneverzekering heeft een standaard looptijd van drie maanden, na drie maanden kan je de verzekering maandelijks opzeggen. Je zit niet vast aan een langlopend abonnement.

Gedekt voor fouten en schade buiten
de wettelijke fabrieksgarantie

Schade claimen is simpel

Schade claim je simpel en snel telefonisch of via jouw reparateur. Nog geen verkoper gevonden in jouw omgeving? Bel ons dan voor advies.

Wij zijn van maandag tot vrijdag tussen 08.30 – 18.00 uur telefonisch bereikbaar op: 010-2068686

De voorwaarden

Voordat je jouw verzekering afsluit wil je natuurlijk weten welke voorwaarden er gelden. Lees hier alles wat je moet weten.

Voorwaarden downloaden
IPID MobileSOS